mandag 18. juni 2012

Innveiing uke 27 - litt under en kilo ned - totalt 29 minus

Hei igjen. Jeg har vært borte en stund. Jeg har mistet litt fokus på innveiing kjenner jeg. Jeg har passert seks måneder etter operasjonen. Jeg har gått ned 29,5 kilo; 9,5 kilo mer enn hva jeg håpet på. Men jeg har fremdeles BMI på 30 altså.
Det er klart at det hadde vært kult å runde 30 kilo ned. Med, det kjenner jeg ikke er viktig! Det er ikke noe å stresse etter. Det kommer når det kommer.
Jeg har vært i en fase med mye jobbmat, og hvor jeg ikke kan kontrollere innholdet i maten jeg må spise. Dette fører til at jeg får i meg mer fett og karbo enn dietten anbefaler, og at vektnedgangen stabiliserer seg. Men det går da nedover alikevel. Jeg har fått i meg både øl og vin i det siste, flere ganger. Og jeg har ikke trenet så mye. Men jeg har hatt lange arbeidsdager både i uka og i helg, med opp til 15 timers arbeidsdager, så da er jeg aktiv, men ikke fysisk aktiv.
Jeg har kun et par-tre arbeidsdager igjen så er det ferie. Da kan jeg selv kontrollere bedre hva jeg får i meg, og kan få trent litt mer regelmessig.
Jeg skal bytte stilling (ikke arbeidsgiver) om en måned, og da regner jeg med at jeg får mulighet til å trene mye mer regelmessig enn det jeg har fått gjort i våres. Dette ser jeg frem til. I tillegg skal jeg jobbe i utlandet hvor det garantert er varmt og godt. Åh...det skal bli deilig.

Men, som jeg sier, jeg har mistet litt fokuset på innveiing. Er ikke det flott? Det føles flott! Det er en lettelse! Jeg veiier inn nå mer for å kunne kontrollere og se om jeg balanserer vekten, med økt fett og karboinntak, enn for å se om jeg går med i vekt. Jeg får stadig kommentarer fra kollegare (mannlige faktisk) om at jeg ikke må gå ned for mye. Og det er jo interessant i seg selv, men veldig hyggelig å få kommentarer. Så jeg forsetter å forsøke å holde dietten, men er forberedt på at det går mye saktere nedover fremover. Jeg kommer til å veie inn neste mandag også, siden de siste ukene har vært ganske ugreie i matveien og arbeidsveien.
Men, jeg er fremdeles meget! MEEGET! fornøyd!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar