søndag 22. februar 2015

Ekstra hud - del 2

Ingen operasjon. Nei, jeg ombestemte meg.
For det første så fikk jeg noen spørsmål om operasjonen som jeg ikke syns jeg fikk gode nok svar på fra de som skulle operere meg. Ett av spørsmålene var om huden på sidene også ble strammet, eller om det bare var foran. Da ville det jo se litt rart ut, men jeg lurte på det og syns ikke svaret var godt nok. I ettertid så har jeg forstått at huden på sidene også strammes inn/trekkes inn, så det blir nok bra.

Den andre utfordringen var å ikke kunne løfte noe på fire uker, og på vinteren. Det vil si at jeg ikke kunne bære inn ved, eller en gang åpne/lukke garasjeporten. Det gjør det umulig for meg å ta operasjonen på vinteren. På sommeren kan jo bilen stå ute, og jeg trenger ikke fyre i peisen. Så da vil dette bli enklere.

Det siste ankepunktet mitt var at jeg var veldig sliten i kroppen. Det hadde jeg vært i hele høst. Jeg syns jeg burde ha bedre allmenntilstand før jeg går løs på en operasjon. Så selv om jeg ville vært sykmeldt i fire uker etterpå, og kunne hvile da, så ville det bli en del smerter. Og kanskje ikke så mye hvile. Så jeg bestemte at jeg utsetter operasjon og ser senere hva jeg bestemmer meg for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar