mandag 23. april 2012

Innveiing uke 19 - minus 1,5kg - totalt minus 25 kg - WOOOT WOOOT

ER DET MULIG!?!?! På 4 måneder og 11 dager har jeg gått ned 25 kilo! 25 kilo! 25 KILO!!!
Dette har gått over all forventning!
Jeg tror jeg må blogge om dette lenge...
Hva skal jeg si? Hvor skal jeg begynne? 

Jo: 4000 kroner pr kilo! Det er det jaggu meg verd!
Jeg hadde ikke i mine villeste fantasier våget å håpe på at det skulle gå så bra! Jeg satt som mål at om jeg gikk ned 20 kilo så var det strålende! Det ville være nok til å bevare helsa. Om jeg gikk ned 25 kilo så var det fint! Men men enn jeg håpet på. Ihvertfall i første omgang. Og om jeg skulle gå ned mer enn 25 kilo så er det helt ok, men ikke nødvendig. Nei du stooore! Jeg er ikke glad men mer lamslått over at jeg faktisk har fått en god vekt, BMI på 31 og kan trene og kjenner stor forskjell på at jeg har blitt mye lettere. Jeg kan nesten ikke vente til neste utendørs joggetur, og se hvor lett det blir når jeger 25 kilo lettere. Det var tungt å jogge sist sommer, men jeg gjorde det. Jeg tipper at musklene trives mye bedre, og leddene også, nå som jeg er slankere.

En dame på jobben idag så; "du er blitt så tynn!" Haha....tynn! Jeg! Haha.
Nei nå står ikke verden til påske! Ok, kanskje så gjør den det da!

98 000 kroner! Ja det var det verd. Hver krone. Og flytende julemiddag . pfffttttt....det er da ikke viktig i det hele tatt! Og at jeg må spise små måltider - pffftttt-----ikke relevant. Og at jeg må spise mange små måltider - uproblematisk.

Joda, jeg har gått ned 25 kilo til sammen. selv om BMI viser at jeg er overvektig så gjør grov beinbygning og mye musker at jeg ser slank ut.
Åh! Jeg gleder meg over livet! Og fremtiden!
Og jeg forsetter å spise alt jeg ser. For jo mer jeg spiser, jo mer går jeg ned. Og snart må jeg begynne å stabilisere vekta med å øke karbo og fett i dietten. Det kan jo bli hyggelig det også. Og en nytt forskningsprosjekt å prøve ut.

Jeg ønsker jo ikke å bli for tynn! Hehe. For tynn! Jeg! Hehe!
Dum-di-dum!

4 kommentarer:

 1. Da er jeg kommet ajour med din blogg:-)
  Har de siste dagene følgt din reise 25 kg ned. Veldig bra!! Nå må jeg vente i spenning på ditt neste innlegg. Du har ikke skrevet idag...
  Jeg kommer selv ikke å blogge, tror jeg i hvert fall ikke. Eller kanskje.... Hrmmmm. Jeg er slik som du heller ikke gjennomsnitts personen til å bli operert. Kanskje noen vil synes det er interessant å følge med på. Skal tenke på det.
  Uansett er det utrolig godt å vite at når alt virker rart så kan jeg jo bare spørre deg:-) 13.8 yeah! Yeah!

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Det er hyggelig at noen leser min blogg. Jeg tenker ihvertfall å holde på til vekten er stabil. Og det blir vel noen måneder til. Så da har vi hele historikken. Det blir jo litt som en dagbok. Og jeg tror det er nyttig også, spesielt for noen som vurderer operasjon, eller akkurat har tatt en. Og jeg morer meg jo når jeg skriver. Takk for følget! :-) Gratulerer med vektnedgangen og lykke til videre! Det går nedover med oss...hehe

  SvarSlett
 3. Nei, Nei, JEG har ikke gått ned i vekt, jeg har følgt med på din reise ned dine 25 kg. Mine 25kg sitter der de sitter frem til 13.8 da jeg får min mini mage:-)
  Keep on going!

  SvarSlett