mandag 13. februar 2012

Hårtap

Det er et kjent fenomen at man kan miste noe mer hår etter en overvektsoperasjon. Jeg syns vel egentlig ikke at jeg mister så unormalt hår, helt til jeg dro av ei lita tufse i helga. Da ble jeg litt i stuss.  Jeg har fint, nordisk hår og ønker ikke at det skal bli noe mindre av det enn det er.
Jeg snakket i helga med en frisør og hun anbefalte å skylle håret i øl innimellom. Det skal jeg begynne med. Det koster jo ikkeno, og er verd et forsøk. Jeg har også tidligere hørt at øl skal være bra for håret. Jeg tar alle mine vitaminer, men det kan hende at 3-månedersblodprøvene vil vise at det er noen vitaminer eller mineraler som jeg ikke får i meg.
Før jeg begynner å ta ekstra vitaminer for håret forsøker jeg ølskyllin.
En flaske til deg håret mitt, en flaske til meg.
:-)

4 kommentarer:

 1. Kan og anbefale shampoen Nisim. den får du kjøpt hos frisører og på apoteket nå. En blå flaske. Skal bare bruke bittelitt avgangen men den er effektiv

  SvarSlett
 2. Den skal jeg prøve. Jeg kom fra ferie i Dubai idag, og der får man kjøpt en serie som heter Himalaya. Jeg har funnet samme serien i Riga også, ikke så langt å reise på butikken. Der hadde de nå en hårkur mot hårtap. Kjøpte med en svær boks. :-)

  SvarSlett

 3. Tykkere hår


  Please Click Above Link here & Get information and latest ideas about Best, Tykkere hår

  SvarSlett